Friday, August 01, 2008

"Telescopand" Moara pe dinauntru...
Moara Rosie vazuta pe dinauntru in ziua de 26 iulie, 2008, in jurul orei 15. Am pasit pragul, si am vazut "intestinele" necrozate, cariate, putrezite si subrede. Un cadavru care isi mai pastreaza verticalitatea. Cum il putem totusi conserva? Ma intreb deja de aproape doi ani! Si nu am reusit mai mult decat acesta permanenta radiografiere...4 Comments:

Blogger moon said...

A fost posibil sa intri inautru?
Mi-ar placea sa merg si eu sa fotografiez...Se permite de a intra?

Thursday, September 11, 2008 9:06:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

DA! este o intrare discreta, dinstre \blocurile aflate in spatele ei. Iar de permisiune, ce sa spun? Cine o pazeste ca sa nu fie posibil sa intri? Deci, curaj, dar atentie mare...nu e foarte salubru in interior

Saturday, September 27, 2008 6:34:00 PM  
Blogger vladimir said...

Am aflat azi ca Moara Rosie va fi scoasa la licitatie! Pot spune ca asta este sansa ei...pentru a fi resturata: sa capete un stapan. Dar ce ne vom face daca stapanul ei va decide ca terenul de sub ea e mai pretios decat monumentul?! Facem cheta, sa o luma inaintea Glorinalului???

Thursday, October 23, 2008 4:26:00 PM  
Blogger Andrian said...

In atentia dumneavoastera! SRL Glorinal face tot posibilul pentru renovarea acestui monument si nu pentru nimicirea lui. Ar trebui sa va revoltati functionarilor publici care nu dau acordul renovarii acestuiedificiu, si nici la licitatio nu o scot.

Tuesday, November 24, 2009 3:29:00 PM  

Post a Comment

<< Home